A-tyttöjen SM-sarja alkaa perinteisellä tasonmittaus turnauksella. Siinä uudet joukkueet pyritään sijoittamaan alueellisesti edellisten vuosien sijoituksia keränneiden joukkueiden kanssa yhteen ja näin selvittämään joukkueiden taso. Tämän jälkeen kerätään sitten joukkueet tason mukaisiin pooleihin ja siitä aletaan pelaamaan sarjaa, mahdollisimman tasaisilla peleillä. A taso

Parman tyttöjen hieno menestys viime vuonna, tuotti tämän, Turussa pelatun tasonmittauksen voittajalle paikan huipulta, eli 4 parhaan joukkueen joukossa. Nuoret Parmattaret hoitivat pelaamisen totutun tehokkaasti ja selvä turnausvoitto Parmalla, erääkään menettämättä. Toiseksi ylsi Maskun Katajan uusi joukkue ja kolmas oli Karkkilan pojat ja neljänneksi jäi A-volley, Tampereelta.

Parma pääsi peluuttamaan kaikkia pelaajia tasaisesti, joka onkin tärkeää, että saadaan kaikille tämä aina niin jännittävä kauden startti suoritettua. Joukkue jatkaa lähes samalla vahvuudella mitä viime vuonna. Ilona Raitis on tämän vuoden opiskelemassa ulkomailla ja uutena pelaajana tulikasteen sai seuraavan sukupolven huippulahjakkuus, Sofia Mäkitalo, joka liittyi joukkueeseen kesällä. Sofia suoriutui peleistä hyvin ja tästä on hyvä jatkaa sisäänajoa huippujoukkueeseen. Tästä joukkue lähtee kehittämään omaa peliä eteenpäin ja kohtaamaan muita kärkijoukkueita ympäri Suomea. Kauden startti oli siksi aikaisin, että uudet pelipaidatkaan ei vielä olleet ehtineet saapua. Seuraava A-turnaus pelataan vasta 3.11. Sitä ennen, tämä sama Parman joukkue vaihtaa peliasut TUTOn väreihin, ja aloittaa naisten sarjan pelit 7.10 kotipelillä, Nunnavuoressa Turussa.