A-tyttöjen joukkue pääsi jatkamaan tasonmittauksiaan, tällä kertaa A-poolissa, jossa odotettavissa tiukkoja pelejä. Joukkue lähti tähän maraton turnaukseen (turnauksessa ei ollut ruokataukoja ym, vaan kaikki pelit pelattiin yhteen putkeen n 4h lentistä!) hieman vajaamiehisenä, 8 pelaajan voimin. 35 SAM 8526

Nämä valtakunnan ykkösjuniorit olivat tällä kertaa kokoontuneet Saloon, jossa mukana emäntä LP-Viesti, Raahen Lentopallo ja Rantaperkiön Isku, lietolaisten lisäksi. Ensimmäinen peli oli tuttua LP-Viestiä vastaan. Tosin aiemmin ollaan pelattu Salon Viestiä vastaan, mutta samat tytöt vastassa oli. Viestiläiset marssittivat kentän toiselle puolella 6 liigapelaajaa ja maajoukkuenuoria vilisevän sikermän, mutta nuoret Parmattaret näyttivät jälleen osaamisensa ja henkisen voimansa, voittamalla tiukan taiston 1-2. Varsinkin erien lopussa Parmalaisten vahvuus ja osaaminen tuli esille ja näin saatiin turnaukselle hyvä startti.

Palautusjuomat juotiin juostessa toiselle puolelle salia ja lähes samointein aloitettiin toinen peli Rantaperkiötä vastaan. Tämäkin joukkue on vuosien saatossa tutuksi meille tullut, ja nyt hieman uudistunut Rantaperkiö sai myös todeta Parman rutiinin olevan rautaa ja ottelu Parmalle 2-0.

Viimeinen peli, joka vastasi jo niitä kuulusia maratonin viimeisiä kilometrejä, olikin hieman aaltoileva. Toisen erän puolivälissä tuli selvästi väsymys ja joukueen ote herpaantui ja Raahe pääsi mukaan peliin. Palasia sorvattin paikoilleen aina kolmanteen erään asti, mutta vahvat erien loput toivat jälleen Parmalle 2-1 voiton ja näin turnaus vietiin maallin kolmella voittopelillä.

A.tyttöjen sarjat jatkuvat kolmen viikon päästä ja pelipaikkana silloin Raahe.

Turnaukset tulokset:

1. Liedon Parma

2. Raahen Lentopallo

3. LP-Viesti

4. Rantaperkiön Isku.

42 SAM 8588