Parman A-tytöt voittivat tänä vuonna SM-runkosarjan ja lähtivät pelaamaan välieräturnauksessa ranking kakkosta LP_Viestiä vastaan sekä kahta A-nuorten 1-sarjan kärkikastin joukkuetta. 13 SAM 5817

Parma lähti turnaukseen hyvin valmistuneena ja huippukuntoa haettiin hieman esille viikon aikana, normaalista poikkeavalla harjoitusrytmillä. Heti ensimmäinen ottelu turnauksessa oli LP_viestiä vastaan, joka on lähes samalla joukkueella dominoinut naisten ykkössarjaa tänä vuonna. Useampi pelaaja löytyy myös liiga joukkueen kokoonpanosta, joten huippu ryhmästä on kyse. Kun vielä valmennuksesta vastaa Harju, Lemminkäinen parivaljakko, niin koko Suomen lentopallokansa jo ymmärtää, että nyt on laatujoukkue kyseessä.

Pelit ovatkin juuri salolaisia vastaan olleet tänä vuonna hienoja taisteluita ja tiukkoja vääntöjä ja ne ovat olleet Parmattarillekin sitä parasta harjoitusta, kun päästää pelaamaan huippuja vastaan. Tällä kertaa Parman peli oli kertakaikkisen hyvää ja tasapainoista ja Viestiläisille ei nyt annettu yhtään pistettä helpolla. Molempien joukkueiden virhe saldo pysyi kohtuu pienenä, mutta Parman tavaramerkiksi noussut kenttäpuolustus käänsi pallot Parmalaisille, yksi toisensa jälkeen. Tällä kertaa selvä voitto Parmalle 2-0.

Toisessa pelissä vastaan tuli ennestään täysin tuntematon joukkue Soinin Tiikerit. Joukkue oli hieman vielä nuorempi ja kokemattomampi, kuin Parmattaret ja tämä näkyi pelissä. Parma tykitti taululle varsin nopeasti 2-0 voiton, jälleen pitäen oman pelinsä todella hyvin kasassa.

Kolmantena vastaan tuli maineikas Kuopiolais joukke Puijo wolley. Kuopiolaiset muistutti joukkueena hieman edellistä vastustajaa, jossa nuoruuden into meni ehkä taitojen edelle. Kun Parmalaiset edelleen onnistuivat säilyttämään kärsivällisyytensä ja oma peli rullasi tehokkaasti, tuloksena oli 2-0 voitto.

Kaiken kaikkiaan päivän pelit olivat todella tasapainoisia esityksiä Lietolaisilta ja näin joukkue raivasi tiensä jälleen 8 muun joukkueen kanssa SM-finaaleihin. Liedon Parma yritti saada näitä finaaleita myös Lietoon, mutta tarvittavaa Sali aikaa ei saatu järjestymään. Näin nämäkin kisat päätyivät Saloon, joten sinne voi vielä tulla ihastelemaan Liedon palloilun ylpeyttä huhtikuun 27-28 päivä. Finaaleissa jälleen nähdään paljon vielä vahvistuksia hakeneita muita joukkueita, joten tiukkoja pelejä on toivottavasti luvassa.