Parman A-tyttöjen kausi pyörähti käyntiin perinteisellä tasoturnauksella Huittisissa. Olosuhteet eivät olleet tällä kertaa ihan ideaalit, kun TT 1kotijoukkueen illan ykkössarjareissun vuoksi pelattiin kolme peliä putkeen aamuyhdeksästä lähtien ja kahdella kentällä syöttötilan ollessa liian pieni, myös sääntöjen mukaan. Toivottavasti jatkossa muistetaan hieman paremmin miksi tätä toimintaa tehdään ja annetaan kaikille pelaajille heidän ansaitsemansa kunnioitus, järjestemällä olosuhteet ja aikataulut kuntoon.Tämä ei kuitenkaan Liedon tyttöjä haitannut, eikä edes jännitysmomentti mahdollisesta keskarivajaudesta, sillä siihenkin luotiin jo varasuunnitelma. Molemmat keskarit pystyivät onneksi pelaamaan ja saldoksi Huittisista tuli kolme voittoa yhtä monesta pelistä.

Ensimmäinen peli nuorta ja täysin uusiutunutta Ylöjärven joukkuetta vastaan sujui Parmattarien vahvassa komennossa ja pelistä tuli 2-0 voitto. Parman joukkue on pysynyt melko samana, kuin viime vuonna, mutta muutamalle uudelle pelaajalle tämä oli ensimmäinen edustus tehtävä, tässä maineikkaassa joukkueessa. Toisessa ja kolmannessa pelissä vastus sitten hieman koveni. Toisen pelin ensimmäinen erä annettiin kotijoukkue Vampulalle pehmeyden ja omien virheiden seurauksena, kunnes toisessa ja kolmannessa erässä saatiin ryhdikkäämmällä esityksellä 2-1 voitto. Kolmannessa pelissä tamperelaista KaLea vastaan virhemäärä pysyi pienenä ja nostot toimivat hyvin, joten lietolaiset saivat mukavasti hallittua peliä ja hyvillä hyökkäyksillä hankittua ansaitun 2-0 voiton.

Kolmen peräkkäisen pelin rasitus ei tullut pelaajien kierrätyksen vuoksi kenellekään liian suureksi, joten tästä joukkueen on mukava jatkaa kohti ykkössarjapelejä, jollainen on edessä heti seuraavana iltana Salossa. A:ta taas pelataan turnausvoiton myötä seuraavaksi B-poolissa muutaman viikon kuluttua Tampereella.

TT 2