Myös B-ikäisissä joukkue oli turnauksen nuorin. Meillähän suuri osa pelaajista oli tästä C joukkueesta ja peräti kolme vuotta muita joukkueita nuorempia. Samoin myös B turnausta varjosti b SM finryhmässä weblievät sairastelut turnauksen alla, mutta kokemusta saatiin isolle porukalle. Tässä ikäluokassa alkaa peli jo olla sen verran fyysisempää, että meidän nuori joukkue joutui vielä tyytymään hyvään kokemukseen. Tämä kuitenkin kasvatti sopivasti nälkää ja tälläkin kokemuksella jaksaa taas harjoitella ahkerasti eteenpäin.

PArman B -tytöt raivasivat tiensä välieriin voittamalla oman pooli turnauksensa. Samalla varmistuikangasalaB paikka aluemestaruus kisojen A lohkoon, eli kuuden parhaan joukkoon. 

Turnauksessa oli ensimmäisen kerran hhieman panosta, kun välierä paikka oli katkolla. Se näkyi pienenä hapuiluna koko turnauksen ajan. Peli kuitenkin parani loppua kohti ja suuremmilta ongelmilta vältyttiin. 

Nyt kuukausi tiukkaa harjoittelua ja valmistautumista jatkopeleihin.

B- tytöt pelasivat vuoden 2014 viimeisen pooli turnauksen menestyksekkäästi. Lopputuloksena oli kolme selvää voittoa ja vihdoin nousu SM-sarjaan. 

Pelit alkoivat nihkeästi, mutta tällä kertaa saatiin ote pidettyä hyvänä loppuun asti ja jopa hieman petrattua peliä. Pelissä alkaa olla jo melko paljon hyviä elementtejä, joiden eteen on tehty koko sysksy töitä. Nyt näyttää vihdon siltä, että saadaan erä erältä oman tyylistä peliämme lisättyä. Vielä pelataan A-tyttöjen sarjassa viimeinen turnaus ja sitten ansaitulle Joulutauolle. Syyskausi on alkanut kesäkuusta ja tiukkaa harjoittelua on takana satoja tunteja. Paljon uusia tekniikoita on opittu ja paljon on vielä opeteltavaa. Kaiken kaikkiaan kuitenkin suunta ollaan kaikilla pelaajilla saatu pidettyä ylöspäin, joten tästä on hyvä ponnistaa kevät kauteen.

Saatiin joukkuekuvakin aikaiseksi ja vielä kiitos kuva tukijoukoille. Sen myötä oikein hyvää Joulua kaikille ja menestystä vuodelle 2015!

parma-NEOweb

B-tytöhän aloittivat urakkansa tänä vuonna "Mission Impossible " tunnelmissa, kun sarjahoitaja heittelee mielivaltaisesti joukkueita ruutuihin. Nyt oli meillä toinen mahdollisuus haastaa rakas naapurimme, mutta tällä kertaa vielä meidät palautettiin harjoittelusaliin...2-1 lukemin. Eli lisää työtä, työtä ja työtä, niin toivotaan sitten kevät aurinkoa meidän risukasaan!

Loput kaksi peliä voitettiin 2-0, joten jatkamme ykkössarjassa ja tavoittelemme sitten ensi kierroksella taas paikkaa SM -sarjaan. Peli kulki välillä jo mallikkaasti ja nyt kun vielä saadaan hieman hiettoua tasaisempaa laatua olemme jatkossa vahvoilla. 

Joulukuussa on vielä kolme peli viikonloppua juniorisarjoissa, joten tästä on hyvä jatkaa kovalla harjoitussykkeellä kohti Joulua.

B-tyttöjen sarja alkoi myös tasonmittaus turnauksella. Meilläkin oli taas todellinen mittari kun b-tyttöjen Suomen kaksi parasta joukkuetta oli meidän tasomittauksessa! Lentopalloliiton systeemissä on edelleen korjattavaa, koska kun tarkastellaan valtakunnallisesti, nytkin meidän yläpuolelle sijoittuu joukkueita, joita olemme tällä kaudella voittaneet. Vielä näistä kahdesta kovasta joukkueestakin toinen joutuu aloittamaan tiensä ykkössarja tasolta ja meille jäi sitten maakuntasarjat... Ei siinä mitään, että mennään metsään kokeilussa. Mutta minäkin kävin asiasta jo etukäteen keskustelua, jotta virhe voitaisiin korjata. Sitä ei haluttu tehdä, vaan härkäpäisesti pidettiin kiinni omasta näkemyksestä. Tämä ei ole hyvä.

Peleissä oli tiukkaa vääntöä ja jännittävät hetket seurasivat toisiaan. Omasta ryhmästä oli kuumeessa pari kuusikko pelaajaa ja se asetti muille heti lisää vastuuta. Kovalla taistelulla tehtiin hirveä määrä pisteitä, siis omia ja vastustajan, mutta aika tasaiseen tahtiin. Peli on menossa koko ajan parempaan suuntaan ja se on tärkeintä tässä vaiheessa. Paljon hyviä asioita tapahtuu jo kentällä, ja uskon, että muutaman kierroksen jälkeen ollaan taas hieman paremmassa iskussa. Sijoitus oli kolmas ja parin viikon päästä matka jatkuu eteenpäin.

Pelien jälkeen tapahtuikin sitten surullinen näytös lentopallon kartalla. Joku julisti meidät jo hylätyksi ja toisille näyttääkin olevan  tärkeämpää, ei pelkästään voitto, vaan vastustajan murskaaminen, viimeistään kabineteissa. On täysin käsittämätöntä, että seurojen välinen yhteistyö on näin olemattomalla tasolla ja uskon itse, että tämä on se seikka mikä lopullisesti poistaa lentopallon lajikartalta. Kun tähän sitten yhdistetään suomalainen perusluonteenpiirre, kateus, niin soppa on valmis. Kuka tässä voittaa ja häviää? Voin kertoa, että se on edelleen suomalainen lentopallo. Kilpailutoimikunta kieltää seurojen välisen yhteistyön ja samalla tällä päätöksellä sammuttaa yhden paikkakunnan pois lentopallokartalta. Ja minun veikkaus on, että se ei todellakaan enää tule syttymään uudestaan. Tätäkö me oikeasti haluamme?

Lisätietoja allekirjoittaneelta.

-mikko

Myös b tytöt kävivät Tampereella pelaamassa harjoitusturnauksen. Peli oli upeaa seurattavaa ja joukkueesta huokui hieno harmonia, jossa jokainen löysi oman tehtävä ruutunsa. Kun kyseessä oli ensimmäiset pelit, niin luonnolisesti paljon pientä korjattavaa jäi harjoituksiin, mutta mukava alku kuitenkin. Ai niin sijoitukseksi tuli ykköstila!