C-poikien taso turnaus pelattiin 2.10 Raisiossa. Vastassa oli Maskun Kataja, Raision Loimu ja Salon Viesti. Vastukset oli juuri niin kovia kun arvelimme ja näin tällä kertaa tuli 2-0 tappio joka pelissä. Jännitys oli hyvin havaittavissa melkein joka pojassa, mutta ottaen huomioon, että tämä oli lähes kaikille pojille ensimmäinen lentopallo peli oikealla virallisella lentopallo kentällä! Kaksi ensimmäistä peliä,  Viestiä ja Katajaa vastaan, meni pelipaikkoja hakemiseen eikä oikein päästy peliin kiinni. Viimeisessä pelissä Loimua vastaan suurin jännitys oli poistunut. Saimme tehtyä hyviä suorituksia ja myös pisteitä niin, että kaikki pisteet eivät tulleet vastustajan virheistä.

JK

C-pojat harjoittelee 5 kertaa viikossa Maanantaina, Tiistaina , Perjantai ja Lauantaina.  Laji harjoitukset Jokilaakson Koululla ja Keskiviikkoisin Parmaharjun punttisalilla. Kaudella 2016-2017 pelataan C-poikien sarjaa. Suurin osa pelaajista on ensimmäisen vuoden c-ikäisiä ja näin mitään tulostavoitteita emme ole asettaneet. Tärkeintä on saada kokemusta oikeasta lentopallosta tulevia vuosia varten.

Valmennus : Joni Kähärä ja Anssi Paananen 

c pojat2016 17

C- Pojissa pelaa 12kpl 99-00 syntyneitä poikia. Harjoittelemme 4 kertaa viikossa, kolmesti Kirkonkulman koululla ja kerran Pahkamäessä. Pelaamme alueen C-poikien sarjaa yhdellä joukkueella. Pelit pelataan niin sanotulla poolijärjestelmä joten mitään ottelu ohjelmaa ei ole. Tulevat pelit löytyy liiton tulospalvelusta.