Tänä vuonna Parmalla ei ole omaa ryhmää, vaan teemme yhteistyö Maskun Katajan kanssa.

C-tytöt asettivat kauden alussa tavoitteeksi päästä SM-finaaleihin. Tämä oli varsin kunniahimoinen tavoite, kun joukkue parsittiin kasaan ajatuksella, että saataisiin harrastus vielä jatkumaan tytöillä. Tätä haastetta lähdettiin konkretisoimaan lauantaina 2.4 Marttilassa Martintalon hienossa salissa. 

Vieras joukkueet olivat matkustaneet kirjaimellisesti ympäri Suomea paikalle. Woman volley Rovaniemeltä, Mikkelin Passarit ja Someron Pallo.

Pelit Liedon Ator aloitti Someroa vastaan. Pelin tahtipuikkoa ei emäntäjoukkue suostunut luovuttamaan missään vaiheessa ja peli Liedolle 2-0.

Seuraavaksi tankattiin ”oikeiden äitien” tekemää makaronilaatikkoa ja odoteltiin kaksi peliä taukoa. Nyt oltiin hyvin valmistauduttu pitkän tauon jälkeen, ja seuraava peli WoVoa vastaan oli myös Atorin tykitystä. WoVon valmentaja kehuikin pelin jälkeen, että Suomessa ei tämän tasoista keskipeliä tahdo nähdä edes liigassa. Näin Ator taisteli myös tästä pelistä 2-0 voiton. c valier

Viimeiseksi peliksi jäi peli Mikkeliläisiä vastaan. Siinä jatkettiin samaa mallia ja pidettiin ottelua pihdeissä tehokkaasti. Peli 2-0 Liedolle ja näin värierä voitto ja paikka SM –finaaleihin Kuortaneelle 3 viikon päähän.

Joukkue on pieni kooltaan mutta suuri sydämeltään. Sen tämäkin päivä osoitti. Koko kauden vaivanneet terveyshuoletkin täytyy vain ottaa osana kasvamisprosessia ja keskittyä omaan peliin ja tekemiseen. Näin on tämä kausi menty menestyksekkäästi läpi ja nyt vain nautitaan loppupeleistä.

Tämä joukkue on osoittanut, että pienikin paikkakunta ja ryhmä voi saavuttaa tavoitteensa, kun se pistää kaiken likoon ja tekee hulvattoman määrän raakaa työtä tämän eteen.

Kiitoksia jo tässä vaiheessa kaikille vastustajille ja valmentajille, kun olemme Teitä vastaan päässeet pelaamaan ja näin jatkamaan tätä mukavaa harrastusta.

c valier2

C-tyttöjen aluemestaruudesta pelattiin Littoisissa lauantaina 12.3.2016. Parma Ator oli mukana tässä 6 parhaan Lounais-Suomen alueen joukkueen mittelössä. C am 16 2

Edelleen terveyshuolien kanssa painiskeleva siipirikko, selvitti tiensä pronssi peliin missä voitto Loimaasta toi kaulaan prossimitalit. Turnaus toimi hyvänä harjoitusturnauksena ja joukkueessa kaikki saivat peliaikaa reippaasti. Sijoitus on ihan kelpo sijoitus näin kyläjoukkueelle, joka on parsittu kasaan, jotta harrastus voisi kaikilla jatkua. Meitä paremmin sijoittuivat vain joukkueet, jotka pyrkivätkin keräämään vain parhaat pelaajat joukkoihinsa ja näin heidän on syytäkin olla sijoituksissa korkealla. Palveleeko tämä alueen lentopalloa pitkässä juoksussa jää nähtäväksi.

14 -vuotiaiden harrastustoiminnan kulmakivenä meillä on Parmassa aina ollut arvot, joita lapsille opetamme, niin kentällä kuin kentän ulkopuolella. Toisilla taitaa olla voitto ja mieluiten murskavoitto. Meillä myös opetetaan nuorille toisten kunnioitusta ja varsinkin vastustajien. Ilman vastustajia kun ei ole peliäkään. Tämän toivoisi olevan muillakin nuorten kanssa toimivien arvomaailmassa hieman korkeammalle. Se, että vastustajista puhutaan vihollisina ja aikuiset opettaa nuoria kohtelemaan muita epäkunnioittavasti, on varmasti yksi niitä arvoja mitä nuoret eivät  tässä muuttuvassa yhteiskunnassa jatkossa yksinkertaisesti pysty toteuttamaan.  Onkohan jollakin unohtunut, että lentistä pelataan muutamia vuosia ja sitten alkaa elämä?

 

C am 16

Parman C-tytöt ovat raivanneet tinsä SM-välieriin. Tämä olikin joukkueen minimitavoite ja nyt on paikka koittaa pääsyä vielä SM-lopputurnaukseen, mikä olisi hieno saavutus vähän yhdessä pelaavalle joukkueelle. Joukkue on kärsinyt lisäksi kovista vastaoinkäymisistä koko kauden ja pelikuntoisia pelaajia ei oikein ole tahtonut olla tarjolla.

välierät järjestää Parma ja parhaillaan kartoitetaan mistä löydetään sali tapahtumalle.

C-tytöt pelasivat toisen turnauksensa tänä vuonna. A-poolissa sitkeästi pysyneet pikku parmattaret, matkustivat tällä kertaa Koskelle pelaamaan. Hieman totuttua pienemmässä salissa vastassa tutut joukkueet.

Omasta pelistä jäi sellainen kuva, että peli oli kyllä mennyt teknisesti varsin kivasti eteenpäin. Välillä peli näyttää todella hyvältä ja jatkossa keskitytään vain parantamaan keskittymistä, jotta tasaisuutta saadaan hieman lisää.

Peleistä tuttu saldo, kaksi tappiota ja yksi voitto, mutta erittäin tasaisia pelejä oli kaikki pelatut ottelut. Osoituksena pelin mahdollisuuksista, voitto otettiin tällä kertaa ylivoimaisesta mestarisuosikista.