Nyt on saatu C-tyttöjenkin viralliset pelit aloitetuksi. Tuloksellisesti pelit menivät aika huimasti yläkanttiin, kun ctytotpiik1muistaa, että meillä oli n. viikon harjoittelujakso vasta takana. Tuloksena avausturnauksesta oli yksi 2-1 tappio ja kaksi voittoa.

Ensimmäinen peli hävittiin ja se oli oikeastaan jo arvattavissakin. Kun suuri osa tytöistä tuli täysin pelaamattomasta tilasta ja toisille sitten oli iso kenttä aivan uusi kokemus, niin jännitys momentti oli kerta kaikkiaan liikaa. Kaikki energia meni jännitykseen ja jalat jähmettyivät paikalleen.

No toisessa pelissä saatiin kipsi murrettua, ja päästiin voiton makuun. Ja kyllä se maistuikin! Pelin jälkeen oli Mocca-palat ansaittu...

Kaiken kaikkiaan avausturnaukseksi tytöt pelasivat todella hyvin. Tästä on hyvä jatkaa, ja toivottavasti tästä tuli taas tytöillekin kipinää lisää, niin harjoituksissa jaksetaan puurtaa entistä kovemmin.

Turnausjärjestelytkin onnistuivat kelpolailla, olihan tämä meille monille ensimmäinen laatuaan myös tässä osa-alueessa. Kiitoksia kaikille, jotka olitte mukana ja myös niille kotikokeille.

Parin viikon päästä jatketaan pelejä Turussa.

The Big Paarma