tuuletusC-tyttöjen kevätkausi huipentui viimeiseen sijoitusturnaukseen. Huonosti pelatun välieräturnauksen jälkeen päädyttiin pelaamaan sijoista 13-16.

Ensimmäinen peli oli rakasta naapuria LTU vastaan. Peli oli vähän ailahtelevaa, mutta parasta peliä tähän asti. Välieräturnauksesta viisastuneena oltiin harjoiteltu syöttöä vähän normaalia enemmän ja se näkyi myös pelissä. Saimme paljon suoria syöttöpisteitä. Peli kuitenkin kääntyi 3-erän taisteluksi ja tällä kertaa LTU vei voiton.

Seuraava peli oli aivan uutta vastustajaa vastaan Tawast volley hämeestä. Peli oli Parmalle vähän helpompi, ja näin myös oma suorittamisen taso säilyi melko korkealla. 2-0 voitto.

Viimeinen peli oli Valepaa vastaan. Jottei jännitys kävisi liian suureksi lähdettiin pelaamaan vain omaa peliä, eikä mietitty mitään muuta. Tämä toimi, ja tuloksena oli 2-0 voitto. Peli oli kuitenkin varsin tiukka, ja varmasti kauden paras peli. Ja se siis tuli oikeaan saumaan. Kaikki pelaajat hoitivat oman roolinsa tyylikkäästi ja nukahdukset jäivät nyt tulematta. Joku pelaajista, jopa taisi varovasti sanoa, " nyt voitetaan...", ja näin tosiaan pelattiin.

Viimeisen kahden viikon aikana peliin saatiin jotenkin huomattavasti varmuutta lisää. Kasvamista varmasti tapahtui kauden mittaan ja se on aina tärkeä asia huomata. Ensi vuodeksi osa pelaajista siirtyy b- tyttöjen sarjaan ja pelit senkuin kovenee. Nyt kuitenkin päästää harjoittelemaan koko kausi  ja myös kesä kunnolla, joten odotettavissa lienee huimaa kehitystä. Tämän vuoden sijoitukseksi tuli siis 13 ja se on kuuleman mukaan Parman juniorilentopallohistorian paras tähän asti!

Hyviin peleihin on kiva päättää kausi ja tästä viimeisestä turnauksesta jäi kiva mieli, joka toivon mukaan kannustaa harjoittelemaan koko pitkän kuuman kesän...

Seuraavaksi sitten valmistaudutaan pitämään hauskaa Powerissa 800 muun joukkueen kanssa!

Parman C- ja B tyttöihin mahtuu uusia pelaajia mukaan. Jos olet jo ehtinyt lopettaa lentopallon tai muuten vaan innostunut urheilusta, niin tule mukaan kokeilemaan. Meidän harjoituksiin saa tulla koko kevään ajan katsomaan miltä Lentis tuntuu ja näytää.