C- tyttöjen kauden huipennus 

C-tyttöjen virallinen kausi on saatu päätökseen. Kausi oli nousujohteinen mikä on hyvä merkki kehittymistä ajatellen.web2 Joukkueen kokemattomuus tulee vielä hieman lävitse tiukoissa paikoissa, mutta tämä kausi on varmasti tuonut korjausta tähänkin asiaan. Henkilökohtaiset taitotasot ovat nousseet huimasti ja jos halua oppia lisää säilyy vielä samankaltaisena on luvassa upeaa lentopalloa myös jatkossa.

C-tyttöjen välierät pelattiin kotiturnauksena Piikkiön palloiluhallissa. Krooninen salipula vaivaa kaikkia lounaisen-suomen lentopallo joukkueita ja kyllä se on yksi asia mikä vaikuttaa myös aina koko lajin tasoon kotimaisella ja kansainvälisillä kentillä pitkässä juoksussa.
Ensimmäinen peli pelatiin hermustuneesti jostakin ihmeen syystä. Omalle tasolle ei päästy missään vaiheessa ja rentous jäi puuttumaan. Peli voitettiin kuitenkin 2-0 mikä kertoneen jo tietyn rutiniitason aikaansaamisesta. toisessa pelissä vastaan tuli Perniö, joka olikin pelannut hyvää kautta voittamalla mm. oman alkulohkonsa puhtaasti. Peli oli suhteellisen hyvä tasoinen ja oma peli säilytti nyt paremmin tasonsa. Turha kipsikin oli riittävästi karissut. 2-0 voitto tästäkin pelistä tiukkan taistelun jälkeen. Kolmas peli ja vastassa oli Loimu, joka myös oli suoriutunut hyvin alkusarjassa, voittaen kaikki pelinsä. Loimun kanssa ollaan pelattu tasiasia otteluita ja pientä revanssi varmasti haettiinkin. Nyt kun oma peli saatiin pysymään kuosissa oli 2-0 voitto tällä kertaa meidän puolella.
Neljäs peli oli kahden kovemman pelin jälkeen taas sitten huonompi oman pelin osalta. Oma tekemisen taso ei enää pysynyt pitkän päivän jälkeen kasassa, mutta 2-0 voitto sentään tuli.
Viime vuonna kun Parmasta saatiin joukkue kasaan C tyttöihin oli tulos välierissä pelkkiä häviöitä n. 10 eräpisteen keskiarvolla. Nyt voitettiin kaikki pelit 2-0, joten voisi kai todeta, että kylläkai me hiukan ollaan eteenpäin menty!
Kahden viikon päästä pelataan finaalit ja sinne lähdetään vain omaa peliä pelaamaan.
Hyvä Tytöt! Hyvä Parma!
-mr-

loimaa-047C tytöt ovat pelaavat kevään supersarjassa. Samat vastustajat kohdataan kolme kertaa, joten tässä vähän jo oppii tuntemaan vastustajia. 

Ensimmäisessä turnauksessa voitettiin kolme ja hävittiin yksi ottelu ja sama tahti jatkui myös tässä toisessa turnauksessa.

Tällä kertaa kyllä täytyy sanoa, että vaikka yksi huono peli tulikin, niin nyt tuli myös paljon valonpilkahduksia. Yksilötasolla tuli hyviä suorituksia ja sitten tuli myös joukkueena hyvä ottelu. Joukkue oikeastaan onnitui melko hyvin kolmessa voitetussa pelissä, mutta selkeästi niistä yksi vielä oli yli muiden. Kerrankin saatiin ajatus pysymään pelissä koko ottelun ajan ja uskallettiin pelata omalla taitotasolla. Tämä oli todella hyvä suoritus ja tästä on hyvä jatkaa kevää otteluita.loimaa-056

Joskus valmentajakin häkeltyy, että kuunteleeko joku tosiaan joskus mitä valmentaja puhuu...

-miguel-

Pelit ovat tauonneet ja hiljaisuus laskeutunut saliin. Syyskauden viimeinen turnaus saatiin pelata kotisalissa, mutta sekään ei aivan riittänyt tuomaan viimeistä rutistusta tuloksiin. Voitto ja pari niukkaa tappiota toi tytöille sijan 3 ja pelit jatkuvat supersarjassa keväällä. 

Paljon kovia pelejä on takana ja kehitystä on varmasti tullut paljon. Keväällä koitetaan vielä ammentaa kaikki mahdollinen oppi, niin ollaan sitten kesällä kovassa kunnossa.

Nyt huilataan hetki ja syödään ja tankataan energiavarastot ja sitten painetaan apinaraivolla koko kevät kausi! Eli hyvää Joulua kaikille ja onnellista uutta vuotta ja kiitos kevät kaudesta kaikille mukana olleille.

-mikko-

C-tyttöjen AM-välierät pelattiin Parman osalta, kuinkas muuten, Vilppulassa. Poolijärjestelmä on taikonut meille jo peräti kolme pelimatkaa Vilppulaan, joten se on selvästi uusi kotisalimme!!??

Pelit eivät sujuneet ihan valmennuksen odotuksen mukaisesti. Hieman pirteämmällä esityksellä olisi voitu vielä voitto tai kaksi napata ja se olisi tiennyt paikkaa mahdollisesti jopa lopputurnaukseen. Yksi peli kuitenkin voitettiin ja se toi toivottavasti tytöille taas hieman luottamusta omaan tekemiseen. Merkkejä paremmasta on toki ilmassa ja saatiin mm. omia virheitä karsittu huomattavasti. Tähän on kiinnitetty vielä erityistä huomiotakin viimeaikoina harjoittelussa.

Pelit jatkuvat vielä yhden turnauksen verran, missä ratkeaa lopullinen sijoitus AM –sarjassa. Seuraavan kirjoituksen yhteydessä paketoidaan syksyn sarja kokonaisuudessaan.

-mikko-

orivesi 050orivesiC-tyttöjen aluemestaruus sarja jatkui kolmannella turnauksella Orivedellä. Myös Orivesi on jo pitkään kuulunut naislentopallon eliittiin ja yleensä se heijastuu myös juniorien toimintaan.

Parman pelissä on suurimpana ongelmana tällä hetkellä henkinen lukko. Pelaajat kävelevät kentälle puujaloissa ja liike unohtuu harjoitus-saliin. Toki  nuori joukkueemme kehittyy selvästi joka turnauksessa eteenpäin, toivottavasti vain aika riittää.

Kolmannessa turnauksessa oli ennakkoon yksi kovempi joukkue ja kaksi samaa tasoa olevaa. Näin kyllä booli järjestelmä on aika hyvin seulonut pelejä. Nyt vain kävi niin, että saatiin kotiin tuomisiksi muutama erä mutta voitot jäivät Orivedelle. Kuten viimeinen peli Orpoa vastaan osoitti taitoa kyllä on kunhan vain osataan sitä hyödyntää.orivesi 046orivesi

Seuraavaksi edessä on välierät ja katsotaan minne arpa meitä kuljettaa. Välissä on vielä muutama viikko aikaa hioa kuviot kuntoon.

orivesi 057orivesi-mikko-

ctytot

Parman C-tytöt kaudella 2012-2013. Pieni mutta pippurinen ryhmä...

 

C tyttöjen toinen aluemestaruus turnaus pelattiin Parman osalta Eurassa. Eura on yksi tunnetuimpia tyttö ja naislentopallon tyyssijoja Suomessa. Pitkät perinteet ovat tuoneet seudulla paljon menestystä vuosien saatossa.

Turnaus aloitettiin Salon viestiä vastaan. Oma peli takelteli ja vastustaja vei peliä erien alussa. Parmalaisten luotto omiin taitoihin ja tietysti myös suoritus varmuus alkaa parantua kuitenkin pikku hiljaa parantua ja erien loput onnistuttiin kääntämään voitoiksi. Peli 2-0 Parmalle.

Toinen peli oli Loimua vastaan. Pelin alussa saatiin hyvin otetta peliin, mutta toisaalta joukkueen kokemattomuus alkoi tulla tiukemmassa paikassa vastaan ja oma pelaaminen unohdettiin. Katsojat vähän ihmettelivät mihin se oma tekeminen unohtui? Olisi ollut kiva haastaa yhtä koko sarjan ennakkosuosikkia tiukemmin, mutta tällä kertaa Loimu vei pelin varsin selvästi 2-0.

kolmas peli oli järjestävää seuraa Euraa vastaan. Euran tytöt olisi myös ollut vähän tarkemmalla pelillä hyvin haastettavissa, mutta tänään ei sitä oikein löytynyt. Vielä hieman pitää saada lisää voitontahtoa heräteltyä joukkueeseen. Viimeiset viikot ollaan harjoiteltu hyvin ja se myös näkyi joukkueessa. hieman lisää tarkkuutta ja ollaan jo kantapäitä koputtamassa.

Tästä jatketaan taas pooli ojelman mukaisesti ja koitetaan tehdä asioita hieman paremmin.

-miklos-