C- tyttöjen kausi saatiin päätökseen. Lopulliseksi sijoitukseksi saatiin 17 eli tavoitteesta jäätiin hieman. Paljon on ilon ja välillä tuskan kyyneliä vuodatettu ja paljon on pelaajana ja ihmisenä kehitytty. Siitä suuri kiitos kaikille tytöille.

Toivottavasti intoa riittää vielä panostaa yhtä paljon harrastukseen. Kyllä se joskus vielä sitten palkitaan.2014aikali

Toivottavasti sarjojen järjestäjät keräisivät nyt palautteen kentältä ja tehtäisiin hieman korjauksia systeemeihin ensi kaudeksi.

Toivottavasti juuri sinä arvoisa lukija olet rohkeasti mukana tukemassa nuorten toimintaan jatkossakin. Kaikkien panosta tarvitaan. Pienet seurat jäävät usein vaille valtion tukia, joten paikalliset tukijat ovat meille kultaakin kalliimpia. Jatkossa haluamme toteuttaa tämän osalta ajatusta, että "Jokaista tarvitaan!".

Myös valmennus kiittää ja kuittaa kuluvan kauden. Ehkä yksi raskaimipia mutta maalissa ollaan. 

C-tyttöjen 3 tasonmittaus pelattiin etelä-lohkossa Helsingissä PUMa-volleyn vieraissa.P1010597web

Tämä olikin Parmalle ensimmäinen vähän pitempi matkapeli tällä kaudella.

Vastustajana kuitenkin yksi tuttuakin tutumpi Loimu, Raisiosta ja isäntäjoukkueen lisäksi Pusulan- urheilijat pääkaupunkiseudulta.

Pelit alkoivat aika aikaisin ja vähän mietitytti kuinka pelit lähtevät käyntiin. Vielä kun alla on ollut muutama keskittymiseltä huonompi peli. Peli t alkoivat kuitenkin ihan mukavasti tosin hieman hermoillen ja pallo pomppikin monta kertaa kohti takaseinää... Otteluissa tuli kahdesti tiukka 2-1 tappio ja yksi 2-0 voitto. Oma peli oli huomattavasti valmiimpaa ja ennen kaikkea koko turnaus pelattiin suurin piirtein samalla tasolla. Lievät hermoilut vielä pois, niin ollaan jo todella hyvällä tasolla. Kuten pooli sarjan luonteeseen kuuluu pelit ovat tasaisia nyt ja jatkossakin. Tai ainakaan ei helppoja pelejä ole luvassa. Tämä kasvattaa kyllä pelaajia ja näitä tasaisia ottelu soisi kyllä olla enemmänkin. Nyt on taas kovan harjoitusrupeaman vuoro ja koitetaan olla parin viikon päästä taas hippusen parempia ja valmiimpia koviin koitoksiin.

-mr-

C-tyttöjen sarja jatkui tasonmittausturnaus kakkosella. Ator pelasi lohkovoittajien kanssa samassa seurassa, joten saatiin tuntumaa koviin peleihin.c-tasoM web

Ensimmäinen peli tuntui kuin hidastetusta elokuvasta olisi ollut kysymys. Peli ei oikein ikinä lähtenyt kunnolla käyntiin ja se sotki omaa keskittymistäkin. Pelistä saatiin  kuitenkin 2-1 voitto joten toivottavasti ottelu toimi rutiini kasvattajana jatkoa ajatellen. Toinen peli olikin sitten luku sinänsä...Eli ei siitä sen enempää. selvä 2-0 tappio ja itsetutkiskelun paikka pukukopissa. Kolmas peli olikin sitten jo huomattavasti parempi. Pelissä oli tiukkoja tilanteita puolin ja toisin ja se eteni tasaisena aina loppuun asti. Toisessa erässä Atorilla olikin jo peräti kolme eräpalloa. Hienoa oli nähdä miten ryhmä kasasi itsensä huonon toisen pelin jälkeen ja tässä viimeisessä pelissä vire kesti kaikki kolme erää. 2-1 voitto pelistä. Vielä jäi parannettavaa suorituksiin mutta asenne oli tällä kertaa kohdallaan. Taas kerran niitä päiviä kun valmentaja mietti, että mitähän tästä tulee kun mikään ei onnistu ja sitten heti perään "..ehkä tästä tuleekin jotakin..." Tunteita ja tiukkoja käänteitä ei näistä nuorten otteluista puutu. Tästä on nyt hyvä jatkaa taas tiukkaan harjoittelujaksoon ja kohti seuraavaa tasonmittausta.

-mikko-

C - tyttöjen sarjat pyörähtivät käyntiin 5.10. Sarjajärjestelmä on muuttunut kuten B-tyttöilläkin ja sarjat aloitetaan ns. tasonmittausturnauksilla. Parma oli saanut järjestettäväkseen aloitusturnauksen.

Mukana oli viisi joukkuetta ja näin kaikille 4 peliä tiedossa. Joukkueet on koottu alueellisesti tähän ensimmäiseen turnaukseen ja tästä sitten lähdetään pelaamaan eteenpäin vähän myös sijoitusten mukaan.

Parmalle tuli heti alkuun tiukka "paikallis" vastustaja ja peli oli tasaista vääntöä alusta loppuun. Tiukka 2-1 voitto pelistä. Seuraava vastassa sarjan ennakkosuosikki, ja nyt peli meni vähän seisoskeluksi. Ajatus karkasi pois itse pelistä ja ihmeteltiin, että miten "mestarit" pelaa. Toisessa erässä päästiin vielä hieman kiinni peliin, ehkä myös siksi, että usko omaan tekemiseen alkoi hiukan palautumaan. Tämä on tyypillinen kokemattoman joukkueen tapahtumasarja, josta nyt yritetään jatkossa päästä eroon. Tästä ottelusta jäi parannettavaa rutkasti. Kaksi viimeistä peliä oli nuoria tulevaisuuden joukkueita vastaan ja niissä oma rutiini riitti tuomaan voitot.

Tuloksena siis kakkostila ja tätä kirjoittaessa on jatkolohkokin jo selvillä. Seuraavana kohdataan sitten muiden lohkojen ykköset ja nyt niitä mestarisuosikkeja onkin sitten jo kaksi samassa lohkossa... Kovat pelit opettaa ja siitä lähdetään nyt nauttimaan.

Kauden ensimmäinen turnaus sujui mallikkaasti ja toivottavasti annettiin muillekin järjestäjille suuntaviivoja miten turnaukset tulisi järjestää. Pois turha kiire ja riittävät ruokailutauot ym. Bonuksena vielä netissä pyörivä tulospalvelu, josta kotiväkikin voi seurata turnauksen kulkua reaaliajassa!

-mr-

Uusi kausi on n. kuukauden päässä ja harjoitukset pyörivät täydellä tohinalla. Kesällä on tehty hurjasti työtä ja nyt opittuja asioita koitetaan tuoda mukaan käytäntöön. Yksi harjoitus ottelukin on jo takana, missä vielä sekoiltii systeemin kanssa ja ehkä hieman jännittikin. Silti lopputulos oli kohtuullinen kun vastassa oli hyvä tasoinen joukkue. Tänään haetaan sitten seuraavan kerran kuvioita kohdalleen kun mennään pelaamaan Paimion b-tyttöjä vastaan.

Uusi kausi tuo täydellisesti uusitun sarjankin ja se on mielenkiintoinen ainakin näin paperilla. Koko valtakunnan joukkueet pelaavat samaa sarjaa, joten oma taso on helppo löytää porukasta.

Vielä muutama tukija kun saataisiin, niin oltaisiin valmiita kauteen...

the coach