C-tytöt asettivat kauden alussa tavoitteeksi päästä SM-finaaleihin. Tämä oli varsin kunniahimoinen tavoite, kun joukkue parsittiin kasaan ajatuksella, että saataisiin harrastus vielä jatkumaan tytöillä. Tätä haastetta lähdettiin konkretisoimaan lauantaina 2.4 Marttilassa Martintalon hienossa salissa. 

Vieras joukkueet olivat matkustaneet kirjaimellisesti ympäri Suomea paikalle. Woman volley Rovaniemeltä, Mikkelin Passarit ja Someron Pallo.

Pelit Liedon Ator aloitti Someroa vastaan. Pelin tahtipuikkoa ei emäntäjoukkue suostunut luovuttamaan missään vaiheessa ja peli Liedolle 2-0.

Seuraavaksi tankattiin ”oikeiden äitien” tekemää makaronilaatikkoa ja odoteltiin kaksi peliä taukoa. Nyt oltiin hyvin valmistauduttu pitkän tauon jälkeen, ja seuraava peli WoVoa vastaan oli myös Atorin tykitystä. WoVon valmentaja kehuikin pelin jälkeen, että Suomessa ei tämän tasoista keskipeliä tahdo nähdä edes liigassa. Näin Ator taisteli myös tästä pelistä 2-0 voiton. c valier

Viimeiseksi peliksi jäi peli Mikkeliläisiä vastaan. Siinä jatkettiin samaa mallia ja pidettiin ottelua pihdeissä tehokkaasti. Peli 2-0 Liedolle ja näin värierä voitto ja paikka SM –finaaleihin Kuortaneelle 3 viikon päähän.

Joukkue on pieni kooltaan mutta suuri sydämeltään. Sen tämäkin päivä osoitti. Koko kauden vaivanneet terveyshuoletkin täytyy vain ottaa osana kasvamisprosessia ja keskittyä omaan peliin ja tekemiseen. Näin on tämä kausi menty menestyksekkäästi läpi ja nyt vain nautitaan loppupeleistä.

Tämä joukkue on osoittanut, että pienikin paikkakunta ja ryhmä voi saavuttaa tavoitteensa, kun se pistää kaiken likoon ja tekee hulvattoman määrän raakaa työtä tämän eteen.

Kiitoksia jo tässä vaiheessa kaikille vastustajille ja valmentajille, kun olemme Teitä vastaan päässeet pelaamaan ja näin jatkamaan tätä mukavaa harrastusta.

c valier2

C-tyttöjen aluemestaruudesta pelattiin Littoisissa lauantaina 12.3.2016. Parma Ator oli mukana tässä 6 parhaan Lounais-Suomen alueen joukkueen mittelössä. C am 16 2

Edelleen terveyshuolien kanssa painiskeleva siipirikko, selvitti tiensä pronssi peliin missä voitto Loimaasta toi kaulaan prossimitalit. Turnaus toimi hyvänä harjoitusturnauksena ja joukkueessa kaikki saivat peliaikaa reippaasti. Sijoitus on ihan kelpo sijoitus näin kyläjoukkueelle, joka on parsittu kasaan, jotta harrastus voisi kaikilla jatkua. Meitä paremmin sijoittuivat vain joukkueet, jotka pyrkivätkin keräämään vain parhaat pelaajat joukkoihinsa ja näin heidän on syytäkin olla sijoituksissa korkealla. Palveleeko tämä alueen lentopalloa pitkässä juoksussa jää nähtäväksi.

14 -vuotiaiden harrastustoiminnan kulmakivenä meillä on Parmassa aina ollut arvot, joita lapsille opetamme, niin kentällä kuin kentän ulkopuolella. Toisilla taitaa olla voitto ja mieluiten murskavoitto. Meillä myös opetetaan nuorille toisten kunnioitusta ja varsinkin vastustajien. Ilman vastustajia kun ei ole peliäkään. Tämän toivoisi olevan muillakin nuorten kanssa toimivien arvomaailmassa hieman korkeammalle. Se, että vastustajista puhutaan vihollisina ja aikuiset opettaa nuoria kohtelemaan muita epäkunnioittavasti, on varmasti yksi niitä arvoja mitä nuoret eivät  tässä muuttuvassa yhteiskunnassa jatkossa yksinkertaisesti pysty toteuttamaan.  Onkohan jollakin unohtunut, että lentistä pelataan muutamia vuosia ja sitten alkaa elämä?

 

C am 16

Parman C-tytöt ovat raivanneet tinsä SM-välieriin. Tämä olikin joukkueen minimitavoite ja nyt on paikka koittaa pääsyä vielä SM-lopputurnaukseen, mikä olisi hieno saavutus vähän yhdessä pelaavalle joukkueelle. Joukkue on kärsinyt lisäksi kovista vastaoinkäymisistä koko kauden ja pelikuntoisia pelaajia ei oikein ole tahtonut olla tarjolla.

välierät järjestää Parma ja parhaillaan kartoitetaan mistä löydetään sali tapahtumalle.

C-tytöt pelasivat toisen turnauksensa tänä vuonna. A-poolissa sitkeästi pysyneet pikku parmattaret, matkustivat tällä kertaa Koskelle pelaamaan. Hieman totuttua pienemmässä salissa vastassa tutut joukkueet.

Omasta pelistä jäi sellainen kuva, että peli oli kyllä mennyt teknisesti varsin kivasti eteenpäin. Välillä peli näyttää todella hyvältä ja jatkossa keskitytään vain parantamaan keskittymistä, jotta tasaisuutta saadaan hieman lisää.

Peleistä tuttu saldo, kaksi tappiota ja yksi voitto, mutta erittäin tasaisia pelejä oli kaikki pelatut ottelut. Osoituksena pelin mahdollisuuksista, voitto otettiin tällä kertaa ylivoimaisesta mestarisuosikista.

C-tytöt aloittivat sarjansa ensimmäisenä. SM-sarjan A-pooli ja neljä kärkiporukkaa kotiturnauksessa. Pelipaikkana Liedon kroonisen salipulan vuoksi jälleen kerran Marttila. c ap marttila

Pelit alkoivat hieman nihkeästi ja kohmeisesti. Liekö kylmän ulkoilman...Pikkuhiljaa kuitnkin peli tai pelaajat (ja ainakin koutsi) lämpenivät ja saatiin ryöstettyä mestarisuosikiltakin hienosti erä!

Toinen peli oli pitkän tauon jälkeen ja jälleen pelaajat aivan kohmeessa. Toisessa pelissä selvä tappio päivän huonoimmalla esityksellä. AIka joukkuepalaverin ja viimeinen taisto käyntiin. Nyt peli kulkee hieman eri lailla ja joukkue esittää päivän parasta. Viimeisen pelin voitto pitää nuoret Parmattaret edelleen A-poolissa. Nyt on pelit jälleen vauhdissa toden teolla ja seuraava C-tyttöjen turnaus pelataan jo kahden viikon päästä. Toivottavasti ilmat lämpeää ja pelaajat sulaa siihen mennessä.

C-tytöt päättivät syyskauden ja samalla vuoden 2015 pelit. Syyskausi on ollut kovasti rikkonainen ja valmentajan ainut Joululahja toive onkin terveyttä joukkueelle!

Viimeisen turnauksen antina oli yksi voitto ja kaksi tappiota. Pelien mennessä ristiin sopivasti tuli kuitenkin lohkon kakkossija ja näin Parma aloittaa vuoden 2016 myös A-poolissa. Valmentajan silmin pelissä on vielä tukusti parannettavaa, jopa harjoituksiin nähden. Kun vertailuna käyttää muita joukkueita ollaan ehkä hieman saatu muita kiinni ja se on tietysti suuntana hyvä. Harjoittelun painopisteet onkin jo lyöty lukkoon ja pelaajatkin tietävät mitä heiltä odotetaan. Tästä alkaa nyt koulun Joulu vapaa, mikä mahdollistaa hyvän harjoittelun ja harjoituksiin keskittymisen aina seuraavaan turnaukseen asti, joka on 9.1.2016. Se on muuten kotiturnaus, mutta Lieto tuskin meille saliaan antaa, joten jonnekin päin lähdetään evakko retkelle taas. ator

On ollut hieno huomata miten joukkueessa on tapahtunut kasvua ja vastuunottoa, verrattuna viime vuoteen. Samalla kun kehitytään teknisesti, myös henkisen puolen tuleekin kulkea vähintään samaa tahtia. Tämä ryhmä on erittäin mukava ja tunnollinen ryhmä valmentaa ja siitä koko joukkueelle iso kiitos. Nyt tämä C-tyttöjen joukkue siirtyy harjoitussalille ja tulee sieltä ulos vuonna 2016 taas entistä vahvempana joukkueena!

Hyvää Joulua kaikille ja menestystä ja terveyttä vuodelle 2016!

Haluamme myös erityisesti kiittää vastustajiamme, niin pelaajia kuin valmentajia ja muita vapaaehtoistoimijoita, hyvistä ja jännittävistä peleistä ja toivotamme kaikille menestystä vuodelle 2016!

C-tytöt kävivät käuden toisessa A-pooli turnauksessa Järvenpäässä. Menomatkalla suurta ihmetystä herätti outo valkoinen luonto, joka oli yön aikana yllättänyt pääkaupunkinseudun. ator A2

Peleissä onnistuttiin tällä kertaa melko tasaisesti. Peli pysyi suhteellisen rauhallisena ja jännitystaso oli juuri sopiva. Rentoa suht varmaa tekemistä. Hieman valmentaja joutuu vielä ohjamaan ja tukemaan peliä, mutta matkalla parempaa ollaan taas menty. 3 pelistä tuli tällä kertaa kolme voittoa ja näin jatketaan A-poolissa myös seuraavalla kerralla. Toivon mukaan päästään pelaamaan lähiseudulla vielä seuraavakin turnaus, joka onkin sitten jo hyvin lähellä Joulua.

 

Parman C-tytöt aloittivat varsinaisen valtakunnallisen sarjan piikki paikalta, eli A-poolista. Tähän pitäisi kauden pallo kentassaaikana kerääntyä tasokkaimpien joukkueiden ja näin se toimii hyvänä mittarina siinä missä oma peli myös kulkee.

Tällä kertaa saldona oli 1 tappio ja 2 voittoa ja näin Parma säilytti paikkansa A-poolissa myös jatkossa. Koko sarjan ennakkosuosikkina kauteen lähtenyt joukkue hallitsi pelejä suvereenisti ja voitti kaikki ottelunsa. Parman tytöt haastoivat ihan kivasti mestaria, mutta tällä kertaa päätti ulkoiset tekijät hyvän kirin ja jäi eräpallo saavuttamatta.

Turnaus antoi paljon eväitä harjoitteluun ja nyt on taas muutama viikko aikaa, jokaisen saada omaa peliään hieman eteenpäin. Pientä hienosäätöä myös joukkueen tekemiseen, niin tästä on tulossa mukava kausi, joka tarjoaa varmasti paljon tunteita ja elämyksiä pelaajille. Kaiken kaikkiaan turnaus toimi hyvin alkujännityksen poistajana, joka oli pelaajilla vielä hirmuisen kova.