Parman naiset taistelevat hyvistä asetelmista nousukarsintoihin. Viimeiset pelit olisi voitettava vähintään 3-1, jotta lohko voitto irtoaisi. 06 SAM 0144

Nyt vastaan asettui kauden aikana vahvistunut Perniön Urheilijat. Perniö sai viimeisiin peleihin upean vahvistuksen, kun pitkäaikainen maajoukkue pelaaja ja usean SM-tittelin voittanut Kaisa Nyman (os Jokinen) on pukenut Perniön paidan päälle. Onkin todella upeaa, että Kaisa lähtee antamaan kokemusta ja näkemystä nuoremmille pelaajille ja hänen läsnäolonsa kentällä sytyttää kaikki vastustajatkin hienoon vireeseen. Nuorilla Parmalaisillakin oli upea kokemus päästä kokemaan Kaisan taidot lähietäisyydeltä. 

Ehkä kunnioitus olikin hieman turhan suurta aluksi, kun nuoret Parmattaret katsoivat ja seisovat ensimmäisen erän ja Perniö vei erän selkeästi nimiinsä. Sen jälkeen saatiin hieman omaa peliä kursittua kasaan ja jalat liikkeelle ja kolme seuraavaa erää kirjattiin Parmalle. Näin 3-1 tulos piti Parman lohkovoittoa vielä mahdollisena. Tämä ratkeaa tiistain ottelussa Maskun Katajaa vastaan.