Parman naisten edustusjoukkue raatoi vielä huiman härkäviikon päätteeksi ensimmäisen osaottelun voiton play off sarjassa Korson vetoa vastaan. Kotivoitto kirjattiin hienosti 06 SAM 0386Parmalle 3-0.

Kuten ennalta jo tiedettiin, tämä peli oli raskaan otteluruuhkan viimeinen rutistus. Kun mennään viikko taaksepäin, on Parman nuori joukkue venynyt uskomattomaan lentoon. Alkuviikosta oli kaksi tärkeää peliä, arki-iltoina. Ne voitettiin molemmat. Sen jälkeen, kerittiin pitämään vain torstaina harjoitus ja matkustettiin Pihtiputaalle, jossa lauantaina oli vuorossa A-tyttöjen SM-välierä turnaus. Täällä pelattiin 3 peliä ja sen jälkeen vielä 6 tunnin ajomatka ja kotona oltiin klo 02. Siitä alkoi sitten otteluun valmistautuminen tähän KoVe peliin. Ei sarjojen järjestäjäkään tätä kilpatoimintaa helpoksi tee.

Vaikka KoVe peliin lähdettiin ennakkoon hieman ”jäykin jaloin” tiedettiin, että Parman ympärivuotinen harjoittelu on antanut meille, niin vahvan pohjan, että kyllä me jaksamme tämänkaltaisen rutistuksen hoitaa. Ottelu olikin hyvää rauhallista tekemistä ja kotijoukkueen syöttö-vastaanotto peli pysyi erinomaisesti hallussa. Muutama nukahtaminen kyllä sallittaisiinkin tämänkaltaisen rasituksen alla, mutta harvassa ne oli. Jälleen kerran Parma onnistui joukkueena ja saatiin kaikille tärkeää Play off kokemusta.

Nyt hiotaan muutamia pieniä asioita vielä kuntoon ja mennään lauantaina Vantaalla pirtein mielin ja jaloin. Toivottavasti saadaan myös karistettua joukkuetta piinattu sitkeää salaperäistä vatsatauti epidemiaa, niin, että ollaan kaikki täydessä terässä jatkossa.