Naisten edustusjoukkue on kirjoittanut mielenkiintoista kasvutarinaa tällä kaudella. Hieno kausi sai vielä jatkolukua, kun joukkue kävi pelaamassa toisen osaottelun Tampereella Supi-volleytä vastaan. 18 SAM 1321

Ensimmäinen osaottelu, tässä kaksiosaisessa puolivälieräsarjassa, pelattiin viime sunnuntaina Turun Kupittaan hallissa. Tämä yli kaksituntinen vääntö päättyi silloin Parmalaisille 3-2. Nyt kahdella voitolla jatkoon menevässä sarjassa paineet olivat siis kotijoukkueella. Parmalaiset sopivatkin, että keskittyvät vain omaan pelaamiseen ja oman joukkueen eteen työntekoon. Vastustajalla tämä ei ihan onnistunut ja energiat karkasivatkin verkon läpi huuteluun. Meille tämä on aina merkki siitä, miten epätoivoinen vastustaja on.

Lentopallo on henkimaailman peliä, sanotaan. Tilanteet voivat vaihdella nopeasti ja voimasuhteen kääntyä päälaelleen. Tällä kertaa huomattavasti nuorempi Parman, joukkue oli kuitenkin henkisesti huomattavasti vastustajaa edellä. Parmalaiset suorastaan dominoivat peliä ja johtivatkin ottelua koko ajan. Suora 0-3 voitto viime vuoden ykkösarjalaisesta ja tämän koko sarjan yhdestä ennakkosuosikista, oli todella kova työnäyttö, miten nuoret pelaajat kehittyvät jatkuvasti kovaa työtä tehdessä. Parma onnistui jälleen koko joukkueen voimin. Vastustajalle ei annettu yhtään helppoa pistettä, kun puolustus ja vastaanottopeli toimi hienosti.

Parman ottelut jatkuvat ensi viikonvaihteessa. Vielä ei ole vastustaja eikä aikataulu selvillää. Tiedotamme tästä sitten lisää.