Liedon Parman nuoret lentopallo tytöt tekivät kevään suurimman yllätyksen lentopallossa. Kun suurin osa joukkueesta on vasta 16 vuotiaita nuoria ja 16 SAM 1523vastaan tulee, koko Kaakkois-Suomen ylpeys naislentopallossa, niin yleensä voittajasta ei ole epäselvyyttä. Tälläkin kertaa peli oli kyllä melko selvä, mutta vain toisin kuin suurin osa ihmisistä odotti. Nuoret Parmalaiset näyttivät, kuinka lentopalloa pelataan ja näin arvokas välierä voitto jäi Parmalaisille 3-0.

Kouvolaan on kerätty monen joukkueen ja seuran naiset yhteen ja he ovat todella panostaneet nyt nousuun. Kaikki on tehty jo hyvin lähelle amatööriurheilun huippua ja toisaalta kotikatsomokin tuntuu vetävän. Joukkue onkin pelannut koko kauden ilman tappioita ja varmasti tämä tappio, nuorille Parmalaisille antaa nyt miettimisen aihetta.

Parma oli jälleen kovin aktiivinen. Vastustajalle annettiin jälleen hirveästi tasoitusta, kun Parmalaiset tekivät suurimman osan pisteistä, myös vastustajalle. Tällä kertaa kuitenkin peli pysyi omassa hallinnassa ja kun nyt saatiin pelata lentopalloa, ilman tuomarien ottamaa roolia, niin lopputulos oli hyvä. Kouvolassahan tuomarit sotkivat pahasti Parman pelin ja siellä peli meni enemmän tökkimiseksi.

Parman monipuolinen hyökkäys ja varsinkin erittäin vakuuttuva keskipelaaminen juoksutti kouvolalaisten torjunnan hajalle ollen voiton tae. Joukkue onnistui jälleen laajalla rintamalla ja varsinkin syöttö- vastaanottopeli oli aivan huippuluokkaa.

Ottelusarja ratkeaa sunnuntaina 8.4 Kouvolassa. Nyt tilanne kouvolalaisille on uusi, kun paineet ovat koko sarjan ennakkosuosikkijoukkueella kovat. Voittaja etenee nousukarsintojen finaaliin, jonne tiensä jo selvitti Parman kanssa samasta alkulohkosta edennyt Someron Pallon.