Harjoitusvuoroista, tietoa uusille pelaajille, ja toiminnasta yleensä voi kysyä alla olevista tiedoista.
Yhteystiedot
Joni Kähärä 0505521398 - kaikki toiminta
Heli Sirkiä 0400486843 -  a-tytöt
Joni Kähärä 0505521398 - tytöt ja pojat
Mikko Raitis 0504581342 -  Naisten toiminta

Liedon Parma on mukana Nuori-Suomi toiminnassa. Tämä tarkoittaa, että joukkueissa kaikille halukkaille riittää aina toimintaa ja peliaikaa. Joukkueet laativat itse omat sääntönsä ja ne ovat perinteisesti olleet reilun pelin hengen mukaisia. Vaikka harjoitellaa välillä lujaakin niin hauskaa pitää aina silti olla. Toimintaan kuuluu myös vahvasti yleis-sivistyksen opettaminen. Kun vanhemmat puhuu kuunellaan, tai miten ryhmässä toimitaan kun ollaan pelimatkalla. Nämä ovat pieniä asioita mitkä auttaat nuorta kasvamaan kohti tasapainoista nuoris/aiukuiselämää.

Joukkueet järjestävät yhteistilaisuuksia, joissa hiotaan joukkuehenkeä. Näin harrastuksesta saa myös varmasti mukavia kavereita, joilla on vielä samanlainen terve elämänkatsomuskin.

Parman nuorisotoimintaan mahtuu aina myös vanhemmat mukaan. Joukkueiden matkassa näkee ja kokee lasten kanssa huikeita hetkiä, ja on mukava seurata miten ne lapset oikein pärjaavät. Halutessaan tästä saa koko perheelle mukavan harrastuksen.

Toiminta pyritään pitämään niin edullisena kuin mahdollista, jotta kaikilla olisi mahdollisuus tulla mukaan. Toimintamaksut näet nettisivuilta ja jos haluaan mukaan peleihin (Sarja) niin liitonlisenssi pitää hankkia.

Olkaa aktiivisia ja tulkaa rohkeasti mukaan toimintaan vaikka koko perhe!