Parman naisten joukkue on määrätietoisesti harjoitteleva joukkue, jossa halutaan pelata näyttävää ja viihdyttävää lentopalloa. SAM 1793 800x534

Tähtäin on asetettu nousta sarjaportaita ylemmäs, joukkueen kasvaessa. Teemme tiivistä yhteistyötä Turun Seudun urheiluakatemian kanssa, jossa osa pelaajistamme harjoittelee päivisin. Kaikki tämä mahdollistaa urheilijan polun aina liigatasolle asti, ja sieltä vaikka kansainvälisille tasoille. Meidän haave on luonnollisesti, että saataisiin se liigajoukkuekin joskus aikanaan tänne Lietoon. Sitä varten teemme juuri nyt kovasti töitä.

Haluamme kasvattaa pelaajia myös kansainvälisiin ympyröihin. Teemme itse ulkomaille pelimatkoja ja toisaalta tarjoamme myös ystävillemme muualta tulla pelaamaan Lietoon, ja tutustumaan Suomalaiseen kulttuuriin ja lentopalloon. Kansainvälinen pelaajavaihto on myös meillä ajatuksissa saada käyntiin, joka antaisi ainutlaatuisen mahdollisuuden kokea vieraassa kulttuurissa toimimisesta.

Olemme panostaneet huippuvalmennukseen, joka huomioi yksilöt. Näin saadaan jokaisen yksilön vahvat ominaisuudet parhaaseen mahdolliseen käyttöön, ja pelaajat saavuttavat maksimi potentiaalin. Mitä aikaisemmin päästään korjaamaan teknisiä asioita, sitä helpommin vielä uusille tavoille voi oppia.

Jos sinä opiskelemaan hakeva huippulentopallosta kiinnostunut, tyttö/nainen, tunnet kipinän syttyvän, niin ota rohkeasti yhteyttä. Turussa onnistuu lähes kaikki opiskelun suunnat lukiosta yliopistoon ja lentopalloakaan ei tarvitse unohtaa.

Kun sinulla on kipinä, meillä on polttoaine leimahdukseen!

Me pelaamme tunteella ja suurella sydämellä!

Yhteydenotot: Päävalmentaja Mikko Raitis p. 0504581342

SAM 2035 1 800x534